Ugrás a tartalomra

Pályázatok

 

 

 

Pályázat leírása:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Eszközbeszerzéssel a technológiai megújulásért”


Cégünk a GINOP-1.2.8-20 kódszámú pályázaton („A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása”) visszatérítendő támogatást nyert, mely az eredményességi mérési szempontok szerinti értékelés alapján átfordulhat vissza nem térítendő támogatássá.

Pályázat célkitűzése:

A koronavírus gazdasági hatásainak enyhítése a hazai vállalkozások munkavállalói létszámának minél nagyobb arányú megtartásán keresztül, valamint a hazai KKV-k termelékenységének növelése és technológiai megújulásának támogatása.

Kedvezményezett: K-L ELECTRO Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság

Projekt azonosító: GINOP-1.2.8-20-2020-02909

Támogatási összeg: 25 500 000 Ft

Támogatás mértéke: 64,91 %

Projekt befejezése: 2022.02.28.

Projekt rövid összefoglalója:

A projekt keretén belül megvalósítani kívánt tevékenységek fókuszában a működési folyamatok hatékonyságának növelése áll. A működési folyamatok hatékonyságát egyrészt a termelési és a logisztikai folyamatok optimalizálásában látjuk. A termelési folyamatok hatékonyságának növelése érdekében kerül beszerzésre egy HELI targonca és egy sínmegmunkáló műhelykocsi.

Ezenfelül a projekt időtartama alatt tanácsadói szolgáltatások keretében bővítenénk szakmai kompetenciáinkat a marketing területén, melynek eredményeképpen a társaságunk piaci pozíciójának megerősödését érhetjük el.

 

 

 

 


 

 

Kedvezményezett neve: K-L ELECTRO Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság
A projekt címe: Vállalatirányítási rendszer bevezetése a K-L ELECTRO BT-nél

Szerződött támogatás összege: 10 664 000 Ft

Szerződött kölcsön összege: 13 330 000 Ft

Támogatás mértéke: 40 % (vissza nem térítendő támogatás) 50% (kölcsön) 

Projekt tartalmának bemutatása: A K-L ELECTRO Bt. egy komplett ERP szoftver beszerzését tervezi megvalósítani, amely CRM, munkaidő és HR, kontrolling és döntéstámogatás, beszerzés és logisztika, gyártás, elektronikus iratkezelés (dokumentumtár), valamint mobilalkalmazás modulokból tevődik össze. A Társaság célja jelen beruházás megvalósításával, hogy korszerűsítse informatikai rendszerét és ezzel együtt nagymértékben növelje működésének hatékonyságát, valamint átláthatóságát.

A projekt tényleges befejezési dátuma: 2021.05.31.

A projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2020-02175

 


 

 

A K-L ELECTRO Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretében 2017. december hó 18. napján Támogatási Kérelmet nyújtott be a GINOP-2.1.8-17 kódszámú, „A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén” című pályázati felhívásra GINOP-2.1.8-17-2017-01332 azonosító számon, „A K-L ELECTRO Bt. versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén” címen, melyet a Nemzetgazdasági Minisztérium 2018. március hó 29. napján - 50%-os támogatási intenzitás mellett – 6.513.000 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesített. A tárgyi projekt megvalósítására kiállított Támogatói Okirat 2018. április hó 18. napjával lépett hatályba.

A projekt keretén belül 1 db 45 kV-os feszültségvizsgáló készülék és tartozékai kerülnek beszerzésre. Vállalkozásunk jelenleg nem rendelkezik a beszerezni kívánt feszültségvizsgáló készülékkel, mely egy kompakt, terepi használatra készült, nagy teljesítményű feszültségvizsgáló-, és kábeldiagnosztikai rendszer, középfeszültségű kábelekhez. A készülék megvásárlásával olyan potenciális partnereket is meg tudunk keresni, akiknek valóban csak erre a mérésre van szükségük felajánlva nekik, hogy hiba esetén cégünk meg is tudja oldani a problémát. Ezáltal cégünk megrendelőinek száma jelentősen növekedne, mellyel párhuzamosan növekedne a hatékonyság és az árbevétel is. A vállalkozás jelenleg erős piaci pozícióval rendelkezik. A piaci pozíció megtartásához, tovább erősítéséhez szükséges a folyamatos fejlesztés, a rendelkezésre álló eszközpark bővítése. A berendezéssel a vállalkozás olyan mérések elvégzésére lesz képes, melyet nagyon kevés cég képes elvégezni. A projekt megvalósítása az adaptív technológia innovációs tevékenység megvalósulásával hozzájárul a vállalkozás fejlődéséhez, fejlesztéséhez, a versenyképesség növeléséhez, az árbevétel növekedéséhez, a piaci pozíció megtartásához, tovább erősítéséhez.

A projekt tervezett fizikai befejezése 2018. augusztus 31.

 

Pályázat

targonca

sínmegmunkáló

 

 

 

 

 

cm

 

 

Köpeny vizsgáló

Köpeny vizsgáló